VI SES TIL COPENHAGEN COOKING
15. - 24. AUGUST 2025

TAK for magien, madglæden og alle oplevelserne. 

I 2024 markerede vi 20-året for Copenhagen Cooking samt Det Nordiske Manifest og sikke en fest, vi har haft. 

Sammen med vennerne fra Flandern og vores skønne værter har vi hyldet kålen, som årets hovednavn, morgendagens madtalenter og alle de mindeværdige madstunder, som vi har delt. 

Vi glæder os til at se jer til flere (langbords)middage, smagninger, workshops, talks og oplevelser i 2025! 

Nyt fra Copenhagen Cooking

Mød kålkonon #9: Pernille Vejrum

Måske var du med, da vi fejrede kålkærligheden med Okonomiyaki under Copenhagen Cooking - nu har du muligheden for at lave den japanske æggepandekage derhjemme. Pernille Vejrum deler nemlig opskrift og kålentusiasme 🥬

Læs mere →
Bliv en del af Copenhagen Cooking

Vil du sælge kogebøger? Sample lækre smagsprøver? Eller lave lækre, simple retter under Copenhagen Cooking? Nu har du chancen.

Læs mere →
Mød kålkanon #8: Claus Meyer

Claus Meyer deler opskriften på en af sine favoritretter med kål 🥬

Læs mere →
Nordic Craft Chocolate Festival

Elsker du også chokolade? 🍫 I år kan du opleve op til flere festivaler i festivalen, når vi teamer op med den internationale chokoladefestival Nordic Craft Chocolate Festival!

Læs mere →
Vi søger madglade frivillige 🥳

Er du også ellevild med sjove og anderledes madoplevelser? Glad for at skabe de bedste rammer omkring måltider og fællesskab? Og sulten efter lækre smagsindtryk og nye søde bekendtskaber?

Læs mere →
Kålkanon #7: Caroline og Nicolas

Mød parret bag den første plantebaserede Michelinrestaurant i Belgien, når Flandern besøger København under Copenhagen Cooking. Her deler de opskriften på en af deres favorit kålretter 🥬

Læs mere →