VI SES TIL COPENHAGEN COOKING
15. - 24. AUGUST 2025

Efter et fantastisk 20-årsjubilæum i 2024 er vi nu klar til at træde ind i en helt ny æra for Copenhagen Cooking. I 2025 vender vi op og ned på det kendte – og giver plads til det nye! Elskede klassikere giver plads til friske formater og anderledes oplevelser, der tager madfestivalen til nye højder - og du kan godt glæde dig! 

Traditionen tro hylder vi en grøntsag, og i 2025 er løget årets hovednavn. Det ydmyge løg er en sand køkkenhelt, der bringer smag, dybde og tårer (af glæde) med sig. Vi får også besøg af vores franske venner fra Marseille! Sammen skaber vi en kulinarisk bro mellem det nordiske og det sydfranske, og vi lover uforglemmelige smagsoplevelser, der emmer af både sydens sol og nordens skarphed.

Med Morgendagens Madtalenter hylder vi fremtidens kokke og madentreprenører, og giver den muligheden for at blive restauratører for en dag. 

Vi er i fuld gang med at sammensætte sommerens smagfulde program - vil du være vært for et arrangement? Læs mere her og bliv en del af sommerens store madfest! 

Nyt fra Copenhagen Cooking

Mød kålkanon #11: Karsten Christoffersen

Til årets Copenhagen Cooking i august udviklede Karsten en overraskende nyhed: en grønkålis med en unik umami-smag - og nu deler vi opskriften🍦

Læs mere →
Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til at støtte og styrke unge madentreprenører

Food Organisation of Denmark (FOOD) er stolte af at kunne offentliggøre, at de har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter (MM).

Læs mere →
Mød kålkanon #10: Martin Fromberg

Med kulinarisk inspiration fra hele verden og fokus på de gode, sæsonaktuelle råvarer skifter menuen hos Fromberg hver uge - og her får du opskriften på den legendariske Tikka Masala med blomkål 🧑‍🍳

Læs mere →
Mød kålkonon #9: Pernille Vejrum

Måske var du med, da vi fejrede kålkærligheden med Okonomiyaki under Copenhagen Cooking - nu har du muligheden for at lave den japanske æggepandekage derhjemme. Pernille Vejrum deler nemlig opskrift og kålentusiasme 🥬

Læs mere →
Bliv en del af Copenhagen Cooking

Vil du sælge kogebøger? Sample lækre smagsprøver? Eller lave lækre, simple retter under Copenhagen Cooking? Nu har du chancen.

Læs mere →
Mød kålkanon #8: Claus Meyer

Claus Meyer deler opskriften på en af sine favoritretter med kål 🥬

Læs mere →