VI SES TIL COPENHAGEN COOKING
15. - 24. AUGUST 2025
Efter et fantastisk 20-årsjubilæum i 2024 er vi nu klar til at træde ind i en helt ny æra for Copenhagen Cooking. I 2025 vender vi op og ned på det kendte – og giver plads til det nye! Elskede klassikere giver plads til friske formater og anderledes oplevelser, der tager madfestivalen til nye højder - og du kan godt glæde dig!
Traditionen tro hylder vi en grøntsag, og i 2025 er løget årets hovednavn. Det ydmyge løg er en sand køkkenhelt, der bringer smag, dybde og tårer (af glæde) med sig. Vi får også besøg af vores franske venner fra Marseille! Sammen skaber vi en kulinarisk bro mellem det nordiske og det sydfranske, og vi lover uforglemmelige smagsoplevelser, der emmer af både sydens sol og nordens skarphed.
Med Morgendagens Madtalenter hylder vi fremtidens kokke og madentreprenører, og giver den muligheden for at blive restauratører for en dag.
Vi er i fuld gang med at sammensætte sommerens smagfulde program - vil du være vært for et arrangement? Læs mere her og bliv en del af sommerens store madfest!