Bjørnekælderens Krebsegilde

Cooking i byen · Frederiksberg Bjørnekælderen Fit for english speakers

På Frederiksberg Allé byder Bjørnekælderen til et festligt krebsegilde, hvor gæsterne kan nyde sensommeren ved langborde under åben himmel. Kendt for sin fusion af fransk flair og nordiske ingredienser med et asiatisk tvist, serverer Bjørnekælderen krebs, der er kogt i en liflig blanding af dild og øl.

Under arrangementet er der mulighed for at købe øl fra Anarkist og snaps til fordelagtige priser. 

Din vært
På Frederiksberg Allé 55 ligger Bjørnekælderen, som åbnede i 2021 med køkkenchef Mads Dalsborg i spidsen. Mads, der tidligere har været køkkenchef og medejer af Mondän og efterfølgende køkkenchef på Bistro Panpan i ZOO, har med resten af holdet skabt en restaurant med udgangspunkt i det klassiske, franske køkken tilført et væld af nordiske råvarer. I 2022 og igen i 2023 fik restauranten tildelt den eftertragtede Bib Gourmand af Michelinguiden. Et prædikat der vidner om restaurantens tårnhøje niveau.

Instagram
Facebook

I tilfælde af regn...
Rykker krebsegildet indenfor hos Bjørnekælderen.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
24.08
13.00 – 15.30 595 kr.
18.00 – 20.30 595 kr.

Find event

Bjørnekælderen
Frederiksberg Allé 55
2000 Frederiksberg
Danmark

Crayfish feast at Bjørnekælderen

On Frederiksberg Allé, Bjørnekælderen invites you to a festive crayfish party, where guests can enjoy the late summer at long tables under the open sky. Known for its fusion of French flair and Nordic ingredients with an Asian twist, Bjørnekælderen will serve crayfish cooked in a delightful mix of dill and beer.


During the event, beers from Anarkist and schnapps are available at advantageous prices.


Your host
Bjørnekælderen opened in 2021 with head chef Mads Dalsborg at the helm. Mads, who previously served as head chef and co-owner of Mondän, and later as head chef at Bistro Panpan in the ZOO, has created a restaurant with his team that is rooted in classic French cuisine enriched with a wealth of Nordic ingredients. In 2022 and again in 2023, the restaurant was awarded the coveted Bib Gourmand by the Michelin Guide, a testament to the restaurant’s high level.


Instagram
Facebook


In case of rain...
The crayfish feast will move indoors at Bjørnekælderen.