Middag på Gammel Strand: Den Grønne Kutter

Cooking i byen · Indre by Copenhagen Cooking 2024 Fit for english speakers

Velkommen til en uforglemmelig sensommeraften på Gammel Strand, hvor vi fejrer fællesskabet og hylder havets bæredygtige rigdomme. På historiske Gammel Strand, hvor københavnske fiskekoner i århundreder frem til 2008 har handlet fisk ved kanalen, inviterer Krogs Fiskerestaurant og Den Grønne Kutter fra TorvehallerneKBH til en kulinarisk oplevelse med frisk, bæredygtigt fangede fisk og skaldyr. Til Copenhagen Cooking 2024 bringer vi fisken tilbage til Gammel Strand!

Nyd en lækker menu, der afspejler vigtigheden af bæredygtigt fiskeri og bevaring af vores havmiljø. Vælg mellem to unikke bordsektioner, hver med sæsonbestemte menuer, der smager af havets bæredygtige rigdomme og sommer i København: Krogs Fiskerestaurant og Den Grønne Kutter fra TorvehallerneKBH

Billetprisen inkluderer en festivaløl (eller vand) og mulighed for at købe drikkevarer under hele middagen. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Din vært
Velkommen til Den Grønne Kutter i TorvehallerneKBH, hvor engagementet for bæredygtigt fiskeri møder det pulserende byliv. Vores fiskehandler fokuserer på at bringe frisk, bæredygtigt fanget fisk og skaldyr fra danske farvande til hjertet af København. Bag vores disk, der er rig på havets delikatesser, står vores dedikerede team klædt i grønne overalls. De møder hver dag op med et mål om at inspirere kunderne til at vælge havets ressourcer mere bevidst.

Grundlagt af de to venner Baha og Yasser, byder Den Grønne Kutter på en unik kombination af faglig dygtighed og personlig passion for fiskeri. Vores sortiment skifter med sæsonerne, og vi lægger stor vægt på at vejlede vores kunder, så de kan træffe bæredygtige valg, der gavner både miljø og smagsløg.

Hos Den Grønne Kutter er vi mere end bare en fiskebutik; vi er en del af et fællesskab, der værdsætter havets gaver og arbejder for at beskytte dem for fremtidige generationer. Vi ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at udforske det bedste fra havet.

Instagram
Facebook

I tilfælde af regn...
Hvis vejret ser ud til at blive meget, meget dårligt bliver middagen desværre aflyst, da vi ikke har mulighed for at rykke indenfor. Du vil i så fald få direkte besked pr. mail. Beslutningen træffes senest tre dage før eventet afholdes.

Partnere
Middag på Gammel Strand afholdes i samarbejde med TorvehallerneKBH.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
23.08
18.00 – 21.00 299 kr.

Find event

Gammelstrand 44
1202 Købehavn K

Dinner at Gammel Strand: Den Grønne Kutter

Welcome to an unforgettable late summer evening at Gammel Strand, where we celebrate community and honour the sustainable riches of the sea. At historic Gammel Strand, where Copenhagen's fishwives traded fish by the canal for centuries until 2008, Krog's Fish Restaurant and Den Grønne Kutter fishmarket from TorvehallerneKBH invite you to a culinary experience with fresh, sustainably caught fish and seafood. For Copenhagen Cooking 2024, we are bringing fish back to Gammel Strand!


Enjoy a delicious menu that reflects the importance of sustainable fishing and the conservation of our marine environment. Choose from two unique seating sections, each featuring seasonal menus that capture the sustainable wealth of the sea and the essence of summer in Copenhagen: Krog's Fish Restaurant and Den Grønne Kutter from TorvehallerneKBH.


The ticket price includes a festival beer (or water) and the option to purchase beverages throughout the dinner. Bringing your own beverages is not permitted.


Your host
Welcome to The Green Cutter (Den Grønne Kutter) at TorvehallerneKBH, where a commitment to sustainable fishing meets the vibrant city life. Our fishmonger focuses on bringing fresh, sustainably caught fish and seafood from Danish waters to the heart of Copenhagen. Behind our counter, rich with the ocean's delicacies, stands our dedicated team dressed in green overalls. They arrive each day with a goal to inspire customers to make more conscious choices about marine resources.


Founded by two friends, Baha and Yasser, The Green Cutter offers a unique combination of professional skill and personal passion for fishing. Our selection changes with the seasons, and we place great emphasis on guiding our customers so they can make sustainable choices that benefit both the environment and their palates.


At The Green Cutter, we are more than just a fish shop; we are part of a community that values the gifts of the sea and works to protect them for future generations. We look forward to welcoming you and helping you explore the best from the ocean.


Instagram
Facebook


In case of rain...
If the weather looks to be very, very bad, the dinner will unfortunately be cancelled, as we do not have the option to move indoors. You will be directly informed by email in such a case. The decision will be made no later than three days before the event is held.


Partners
Dinner at Gammel Strand is held in collaboration with TorvehallerneKBH.


Cabbage in focus
This year's headliner at Copenhagen Cooking 2024 is cabbage, and under the heading Cabbage Love, it will play an undisputed leading role in the ambition to make this versatile vegetable even more attractive.


Cabbage is full of flavour, affordable, filling, full of health and good for the body and the climate - and it thrives in our local climate. See all food events with cabbage in focus here and buy this year's cabbage poster by Pine Cone Project here.


Read more about this year's headliner here.