Bryggeri-tour med kombucha smagning

Cooking i byen · Vesterbro Folk Kombucha Fit for english speakers

Kom med til en rundvisning på Folk Kombuchas bryggeri i Kødbyen og oplev Folk Kombucha indefra.

Som Slow Food-bevægelsen, sænker Folk tempoet for drikkevarer med slow drikke, der for hver flaske tager flere uger at producere. Folk Kombucha producerer upasteuriseret kombucha lavet på økologiske råvarer, inspireret af smage fra naturen omkring os. Bryggeriet er specialdesignet ned til mindste detalje for at danne ramme om Folk Kombuchas unikke fermenteringsprocess.

Ved køb af billet får du en rundvisning i bryggeriet som ender med en smagning af vores forskellige kombuchaer - alt sammen ført an af Folk Kombuchas grundlægger og ejer, Nina Parna, der har baggrund fra fødevarervidenskab og Noma's Madlaboratorie, Nordic Food Lab, samt har skrevet bogen ’Kombucha, En Levende Te’.

Din vært:
Folk Kombucha er et moderne bryggeri, der forbinder traditionelle fermenterings-teknikker med videnskab, og sparker nyt liv ind i en drik, der er gået i arv igennem flere generationer.

Folk Kombucha åbnede dørene til bryggeriet i Kødbyen sidste år og er i dag en af de største naturlige kombucha-produktioner i Norden.

Instagram

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
16.08
15.00 – 16.00 185 kr.
19.08
15.00 – 16.00 185 kr.
21.08
15.00 – 16.00 185 kr.

Find event

Folk Kombucha
Flæsketorvet 1
1711 København V
Danmark

Brewery tour with kombucha tasting

Experience Folk Kombuchas brewery and join in for a tour of Folk Kombuchas brewery in the Meatpacking District.


Folk Kombucha produces unpasteurised kombucha made with organic and Nordic ingredients. The brewery is custom designed down to the smallest detail to create the space that Folk Kombucha's unique fermentation process requires.


When buying a ticket, you will get a tour of the brewery and a tasting of our different varieties. Everything is presented by Folk Kombuchas founder and owner, Nina Parna.


Your host:
Folk Kombucha is a contemporary Copenhagen brewery that blends traditional fermentation techniques with science, infusing new life into an ancient beverage passed down through generations.


Folk Kombucha opened up in the Meat Packing District last year and is today one of the largest producers of natural kombucha in Denmark.


Instagram