Kom med på neurogastronomisk eventyr og udforsk sansernes magi!

Cooking i byen · Valby Hotel- og Restaurantskolen

Har du tænkt over, hvorfor vi er vilde med ting, der knaser? Hvorfor vi taler så meget om smag, når lugtesansen faktisk sender os tusind gange flere signaler? Eller hvorfor vi ubevist undgår mad med en bestemt farve, men bliver lokket af andre farver?

Kom med på opdagelse i madens verden, og få en indsigt i, hvordan din hjerne er en labyrint af sanseoplevelser, der styrer din oplevelse af smag og tekstur.

Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.

Instagram
Facebook

I tilfælde af dårligt vejr...
Workshoppen foregår indendørs.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
22.08
16.00 – 16.30 80 kr.
16.45 – 17.15 80 kr.
17.45 – 18.15 80 kr.
18.30 – 19.00 80 kr.

Find event

Hotel- og Restaurantskolen
Kjeldsgaardsvej 1 - Bistroen
2500 København

Neurogastronomic adventure - The event is in Danish

The event is in Danish


Your host: The festival is brought to life in a collaboration between Valby Local Committee and Copenhagen Hospitaly College. We are a school for everyone who loves good food and good hospitality. We educate students who enrich the world with sustainable gastronomy and hospitality: chef, caterer, waiter, receptionist, nutrition assistant, baker/confectioner, EUX and 10th grade. We also hold courses and cooking schools for both private individuals and professionals.


Instagram
Facebook