Dansk kål- og mejerimagi med Philip Grønkjær
Hvordan kan man bruge få, men gode mejeriprodukter som smagsgiver i grønne retter? Kok og kulinarisk konsulent Philip Grønkjær tager dig med på en smagsrejse gennem dansk sommerkål smagt til med lækkerier fra Søtofte Gårdmejeri.
Din vært
Philip Grønkjær er Head of Brønnum Food Lab. Han har derudover en baggrund som køkkenchef fra toprestauranter som Herman, Nimb og Kadeau samt Kong Hans og virksomheder som Simple Feast, Pantrii og Beyond Coffee.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af smag og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen for at lave mad med sæsonens råvarer for at vise, hvad mejeri kan gøre for grøntsagers smag, tekstur og fylde. Samtidig har Trine Krebs og publikum mulighed for at spørge, lytte og smage på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til dit hjemlige grønne køkken.
Kom og se, lyt, spørg og nyd kokkens grønne frembringelser fyldt med lækkert mejeri.
Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her.