Kål og et drys af mejeri med Claus Meyer
Denne dag vil Claus Meyer slå et slag for dansk kål i flere former og farver, når han udfolder sin kreativitet inden for kålens mange muligheder. Bliv inspireret til hvordan kål kan bruges i køkkenet, når Claus steger, fermenterer og gengror kål, mens publikum bydes på sprøde grønkålschips serveret med fed creme fraiche.
Din vært
Claus Meyer er gastronomisk iværksætter med stort I, og han har noget på hjerte når det handler om det grønne køkken. Claus har i mange år sat dagsordenen hvad angår lokale, gode råvarer - og ikke mindst hvordan de kan bruges i hverdagsmad såvel som i festsammenhæng.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her.