Øl, chokolade og croissanter - en fortælling i tre akter om cirkularitet

Festivalpladsen · Vesterbro Nørrebro Bryghus x Endless Food x Food People

Der er ingen tvivl om, at bæredygtighed er på alles læber. Virksomheder løber om kap efter den gode gerning, og ansvarlighed er i høj kurs. Det er ikke altid nemt at finde ud af, men ét er dog sikkert – hvis vi løber sammen og stiller os på skuldrene af hinanden, kommer vi længst.

Igennem oplevelsen vil du få serveret en kold øl og selvfølgelig også en smagsprøve på, hvordan en chokolade-croissant uden chokolade smager!

Dine værter

I denne talk kan du opleve Michael Rahbæk fra Nørrebro Bryghus fortælle om arbejdet med øl og bæredygtighed. Og om Endless Food og Christian Alexander Møller Bach, som giver nyt liv til Nørrebro Bryghus’ biprodukt, - mask, samt Mads Hermansen fra Food People, som netop har introduceret en chokolade-croissant uden chokolade til deres sortiment - alt sammen naturligvis økologisk.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
24.08
11.00 – 11.45 Gratis

Find event

Kål & Ko-scenen på festivalpladsen
Flæsketorvet
1711 København V

Beer, chocolate and croissants - a three-act story about circularity

There's no doubt that sustainability is on everyone's lips. Companies are racing to do the right thing and responsibility is in high demand. It's not always easy to figure out, but one thing is certain - if we run together and stand on each other's shoulders, we'll get further.


During the experience, you will be served a cold beer and of course a taste of what a chocolate croissant without chocolate tastes like!


Your hosts


In this talk, you can hear Michael Rahbæk from Nørrebro Bryghus talk about working with beer and sustainability. And aboutEndless Food and Christian Alexander Møller Bach, who gives new life to Nørrebro Bryghus' by-product - worm, and Mads Hermansen from Food People, who has just introduced a chocolate croissant without chocolate to their range - all of course organic.