Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl - workshop med brygmester Sven Dekleermaeker (Brewery De Koninck) fra Flandern

Festivalpladsen · Vesterbro Visit Flanders Fit for english speakers

Kom med til en workshop, hvor du lærer at mestre kunsten at skænke den perfekte belgiske Duvel-øl. Opdag hemmelighederne bag at opnå den ideelle skumkrone, forbedre aromaen og maksimere smagen af din Duvel. Ledet af mesterbrygger Sven Dekleermaeker fra bryggeriet 'Brewery De Koninck' vil denne hands-on oplevelse løfte dine færdigheder i ølskænkning til nye højder. Uanset om du er ølentusiast eller casual drinker, så er denne workshop din vej til at nyde øl som aldrig før!

Din vært

Sven Dekleermaeker begyndte oprindeligt at studere bioteknologi og blev draget ind i bryggeriverdenen gennem sit speciale. Han valgte at arbejde på et forskningsprojekt på KU Leuvens laboratorium for maltning og bryggeteknologi. Studiet handlede om forbindelsen mellem aldring af belgiske specialøl og drikke som portvin, madeira og sherry.

Efter en periode hos AB InBev og Alken Maes landede Sven til sidst hos det berømte Duvel-Moortgat-bryggeri. "Jeg har lært meget her. Duvel er en speciel øl med en karakteristisk smag og farve takket være sin unikke gær. Den gær er en særlig skabning, som man skal lære at kende."

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
22.08
20.00 – 21.00 15 kr.

Find event

Fælleskøkkenet på festivalpladsen
Flæsetorvet
1711 København V

How to pour the perfect Belgian Duvel beer – workshop by master brewer Sven Dekleermaeker (Brewery De Koninck) from Flanders

Join our workshop and master the art of pouring the perfect Belgian Duvel beer. Discover the secrets to achieving the ideal foam head, enhancing the aroma, and maximizing the flavor of your Duvel. Led by master brewer Sven Dekleermaeker (brewery De Koninck), this hands-on experience will elevate your beer-pouring skills to new heights. Whether you're a beer enthusiast or a casual drinker, this workshop is your gateway to enjoying beer like never before!


Your host


Sven Dekleermaeker originally studied biological engineering and was drawn into the world of brewing through his thesis. He had opted to work on a research project at KU Leuven’s laboratory for malting and brewing technology. The study concerned the connection between ageing of Belgian specialty beers and drinks such as port, madeira and sherry.


After time at AB InBev and Alken Maes, Sven landed at the famed Duvel-Moortgat brewery. “I’ve learned a great deal here. Duvel is a special beer with a distinctive taste and colour thanks to its unique yeast. That yeast is a particular beast, and you have to get to know it.”