Udsolgt

En sød symfoni: Dessertsamarbejde mellem kokkene Pieter De Volder og Elisabeth Madsen

Cooking i byen · Nordvest ZUUT x Elisabeth Madsen x Visit Flanders

Få en ekstraordinær kulinarisk oplevelse, når den flamske kok Pieter De Volder går sammen med den danske Bocuse d'Or vinder Elisabeth Madsen om at præsentere en unik fire-retters dessertmenu.

Nyd den velsmagende fusion af belgisk og dansk kreativitet, ligesom hver ret er parret med supplerende drikkevarer.

Dessertmiddagen er en sjælden mulighed for alle med en sød tand, der vil ud på en rejse i smag og udsøgt håndværk. Gå ikke glip af denne begivenhed - reserver dine billetter nu, og forkæl dig selv med en uforglemmelig aften med gourmetdesserter på  Fiskerizakajaen!

Dine værter:
Pieters De Volder kreationer er ligetil. Selv fortæller han: "Jeg kan ikke lide en masse ståhej. Hvert eneste element i en kage er nøje overvejet. Jeg er mere tilbøjelig til at udelade noget end til at tilføje endnu et lag af kompleksitet. Jeg kan godt lide luftig konfekt med et strejf af salt. Det afbalancerer sødmen og giver lyst til endnu en bid. Mine kager er personlige. Mange har en historie bag sig. For eksempel skabte jeg Theoreo til min søn Theos fire-års fødselsdag. Det er Oreos med et twist, hans yndlingskiks. Min version bruger mascarpone, vanilje og chokolade lavet med kakaobønner fra Madagaskar"

Elisabeth Madsen: I folkeskolen blev der set skævt til, at Elisabeth Madsen tog en erhvervsuddannelse. Nu er den 23-årige nordjyde kommet hjem fra Lyon i Frankrig og kan kalde sig verdens bedste kokkeassistent. For der er meget lidt gryderet over det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or, hvor Elisabeth Madsen sammen med chefkok Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro i 2023 vandt.

Sammen havde de bragt det danske flag til tops med uhørt mange point over både sølvvinderen Norge og bronzevinderen Ungarn.

Instagram Elisabeth Madsen
Instagram Goesting
Instagram Zuut Leuven


Smag Flandern til Copenhagen Cooking 2024 

Flandern er kendt for sine lækre pomfritter, verdensberømte øl, passion for cykling og rige kunsttraditioner. Vi er derfor glade for at præsentere Flandern som årets venskabsregion ved Copenhagen Cooking den 16. – 25. august 2024.

Se programmet for Flandern møder Copenhagen Cooking her.

Årets venskabsregion er præsenteret i samarbejde mellem Visit Flanders og Copenhagen Cooking. Læs mere om årets venskabsregion her. 

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
21.08
16.30 – 18.30 370 kr.

Find event

Fiskerizajaen
Smedetoften 25
2400 København NV

A sweet symphony: dessert collaboration by chefs Pieter De Volder and Elisabeth Madsen

Join us for an extraordinary culinary experience as Flemish chef Pieter De Volder teams up with Danish chef Elisabeth Madsen to present a unique 4-course dessert menu. Savor the delightful fusion of Belgian and Danish creativity, each course expertly paired with complementary drinks. This is a rare opportunity for sweet lovers to enjoy an exquisite journey of flavors and artistry. Don’t miss out on this delectable event—reserve your tickets now and treat yourself to an unforgettable evening of gourmet desserts!


Your hosts:
Pieter’s journey was unusual. It began by attending a cookery course at night. At his first restaurant job, he accidentally ended up doing the desserts. He had planned to advance to hot meals as quickly as possible, but then the spark struck. “The chef had once worked as a pastry chef at iconic three-star restaurant De Karmeliet. He ignited my love of pastry.”


Pieter’s creations are straightforward. “I don’t like a lot of fuss.” Every element of a pastry is carefully considered. “I’m more likely to leave something out than to add another layer of complexity. I like airy confections with a hint of salt. That balances the sweetness and leaves you eager for another bite. My pastries are personal. Many have a story behind them. For example, I created the Theoreo for my son Theo’s fourth birthday. It’s a twist on Oreos, his favourite biscuits. My version uses mascarpone, vanilla and chocolate made with Madagascar cocoa beans from David’s workshop.


Instagram Elisabeth Madsen
Instagram Goesting
Instagram Zuut Leuven