Oplev smagen af et godt samarbejde
- bliv en del af Copenhagen Cooking 2025

Vil du være en del af madfesten, når vi dækker op til Copenhagen Cooking 15. - 24. august?
Så læs lige med her.

Copenhagen Cooking er en årlig madfestival med fokus på fællesskabet omkring måltidet, unikke madoplevelser og madglæde på tværs af hele byen. Hvert år dedikerer vi 10 sensommerdage til pop-up events, langbordsmiddage, workshops, smagninger og smagsindtryk i tæt samarbejde med byens restauranter, spisesteder, barer, kulturinstitutioner, producenter og passionerede madsjæle – og vi vil også meget gerne arbejde sammen med dig.

HVORFOR DELTAGE I COPENHAGEN COOKING?

Copenhagen Cooking er ikke bare en festival – det er en unik mulighed for at afprøve, teste og udforske smagfulde ideer, innovative håndværk og kulinariske traditioner. Med et bredt festivalprogram tilbyder vi madoplevelser for enhver smag, når vi fejrer gastronomiens mangfoldighed sammen med deltagere fra ind- og udland.

HVAD FÅR DU UD AF AT DELTAGE?

Eksponering
Du får øget synlighed både i branchen og i bybilledet, når du er en del af Copenhagen Cooking. Gennem omfattende markedsføring og mediedækning lægger vi os i selen for at udfolde årets program og skabe mest mulig opmærksomhed omkring vores værter.

Netværk
Copenhagen Cooking giver dig en enestående mulighed for at etablere, udvide og udvikle dit netværk i branchen. Mød ligesindede fagfolk, kokke og potentielle samarbejdspartnere - og kom med til aktuelle branchearrangementer både før, under og efter festivalen.

Innovation
Præsenter produkter, initiativer og kogekusnt for en nysgerrig og engagerede målgruppe – som platform er Copenhagen Cooking nemlig det ideelle sted at demonstrere innovation og gastronomisk kreativitet.

HVORDAN DELTAGER DU?

Vi åbner for tilmeldingen til Copenhagen Cooking 3. februar 2025!

I år gør vi tingene lidt anderledes og derfor har vi indført fire spændende kategorier, som årets events skal passe ind under. Det betyder, at alle events skal kunne placeres i én eller flere af disse kategorier, da det giver dig chancen for at skabe en unik oplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme! 

Men selvom meget er vendt på hovedet, gentager vi naturligvis også et par af de største succeser fra tidligere år! Traditionen tro, hylder vi igen i år en grøntsag – og i 2025 er det løget, der får stjernestatus! Den lille, ydmyge køkkenhelt er både smagsgiver og en dybde-skaber, og vi opfordrer alle vores værter til at arbejde kreativt, innovativt og nytænkende med løgets mange lag under årets festival. 

DE FIRE KATEGORIER

Spil på sanserne
Mad handler ikke kun om smag – det er en oplevelse for alle sanser! I denne kategori inviterer vi dig til at skabe et event, hvor gæsterne ikke bare smager, men også hører, dufter, ser eller måske endda føler sig til maden. Forestil dig en middag i mørket, en sansefestival med smagsprovokationer eller et interaktiv event, hvor deltagerne er en del af oplevelsen. Her har du muligheden for at overraske og skabe noget ekstraordinært, der får gæsterne til at huske dit event længe efter.

Hvorfor vælge denne kategori?
Fordi du får mulighed for at skabe en uforglemmelig oplevelse, der engagerer og fascinerer alle sanser. Dine gæster vil gå derfra med noget helt særligt – og måske endda en ny måde at opleve mad på!

Fokus på fællesskab
Mad smager bare bedre, når den deles med andre! I denne kategori handler det om at samle mennesker – gamle venner, nye bekendtskaber, store grupper og små familier – og skabe et fællesskab omkring måltidet. Fra langbordsmiddage til fælles madlavning, her er der plads til at skabe stærke bånd og varige minder.

Hvorfor vælge denne kategori?
Fordi fællesskabet er noget, vi elsker, og det gør dit event endnu mere værdifuldt. Det handler om at skabe relationer, der kan føre til nye samarbejder, loyale gæster og en helt særlig stemning, som får folk til at komme tilbage.

Mad på fingrene
Hvem elsker ikke at få fingrene i dejen? I denne kategori handler det om workshops, madskoler og praktiske madoplevelser, hvor dine gæster bliver en del af processen. Det kan være alt fra at lære at lave den perfekte pasta til at mestre den sværeste dessert. Denne kategori giver dig mulighed for at dele din viden og ekspertise med andre – og samtidig skabe en sjov og lærerig oplevelse for alle.

Hvorfor vælge denne kategori?
Fordi du kan vise dine kulinariske færdigheder, og samtidig give dine gæster muligheden for at blive eksperter i eget køkken. Det er en perfekt måde at engagere dem på, samtidig med at de får konkrete værktøjer og teknikker med hjem. 

Hemmelige afkroge og forbudte bidder
Vis dine gæster byens skjulte perler! I denne kategori handler det om at skabe madoplevelser på steder, der normalt ikke er åbne for offentligheden. Tænk på skjulte museumshaver, ikoniske bygninger eller sågar fodboldstadions – steder, der giver maden en helt ny dimension. Det er her, du kan overraske og skabe et event, der skiller sig ud og giver både gæster og medier noget at tale om.

Hvorfor vælge denne kategori?
Fordi du får mulighed for at overraske dine gæster. Events på usædvanlige steder er en garanti for opmærksomhed og nysgerrige deltagere, der elsker at få en anderledes oplevelse.

De fire veje til årets program skal sikre, at vi skaber en stærk programoplevelse og vi forventer ikke andet af dig, end at du dykker ned i de nye kategorier med kreativitet og gå-på-mod. Kategorierne gør det nemlig muligt at lave unikke madoplevelser, mens vi samtidig får luftet lidt ud i de gamle kendinge, som har været en del af tidligere års programmer. 

Der er deadline for tilmelding 5. maj 2025. 

Tilmeld event her!
FREDERIKSBERG H?STFEST @CPHC 2023 Alec Andreev 060