Under Copenhagen Cooking kan man blive restauratør for en dag!
Sammen med Fiskerikajens gastronomiske legeplads, Fiskerizakajaen i Nordvest, tilbyder Copenhagen Cooking unge kokke at blive restauratører for en dag. Ambitiøse kokketalenter får stillet en restaurant gratis til rådighed, så de kan teste sig selv og præsentere deres koncept og menu for festivalens gæster.
Fakta
- KBH NV
- Industrikøkken
- Op til 20 pax pr. seating
- Fuld service-pakke
- Opvaskemaskine
- Gratis leje for dig, der er ny i branchen, up and coming
- Hjælp med markedsføring
- Billetindtægterne går til dig
Derudover tilbyder Copenhagen Cooking sammen med TorvehallerneKBH unge kokketalenter at lave en pop-up på torvet for en dag. Unge kokke får stillet en udendørs pavillon gratis til rådighed, hvorfra de kan tage del i det livlige og farverige handelsliv og skabe smagsoplevelser for byens madører.
Fakta
- TorvehallerneKBH
- Pavillon på 3x3 meter
- Arbejdsborde og kogeplader
- OFYR grill med brænde eller kul
- Masser af torvestemning og tusindvis af madglade besøgende
- Hjælp med markedsføring
- Alle indtægter går til dig
Måske det er noget for dig? Eller nogen, du kender? Skriv til os på line@thefoodproject.dk hvis du vil høre mere, så giver vi dig et kald.
Du behøver ikke have et færdigt koncept – vi står klar med støtte, gode råd og praktisk hjælp, og skal nok hjælpe dig i mål med din idé.
Vi glæder os til at høre fra dig!